Before + After: Sunset Kitchen

Not gonna lie, this was one major transformation in one very small, windowless space. Our clients were avid cooks and frustrated with their cramped kitchen and its dysfunctional layout. We opened up a wall to create room for friends and family to gather, and even though we removed a few upper cabinets, the kitchen ended up being more space efficient in the end. Check it out:

 BEFORE: What you’re seeing is the length of the kitchen.

BEFORE: What you’re seeing is the length of the kitchen.

 AFTER: There used to be a wall and a fridge where the peninsula is.

AFTER: There used to be a wall and a fridge where the peninsula is.

 BEFORE: Fluorescent lighting, need I say more?

BEFORE: Fluorescent lighting, need I say more?

 AFTER: Recessed lighting keeps the small space clutter free, while the pendant adds some interest.

AFTER: Recessed lighting keeps the small space clutter free, while the pendant adds some interest.

 BEFORE: Induced claustrophobia

BEFORE: Induced claustrophobia

 AFTER: Room to breathe

AFTER: Room to breathe

What’s your favorite part of the new kitchen? Tell us in the comments below!